Met welke psychologische klachten ga je naar Psycholoog Deventer?

Ons uitgangspunt is dat jouw klachten niet uniek zijn, maar dat jij dat wel bent. Dat wil zeggen dat we je klacht zullen herkennen en al eerder bij de hand hebben gehad.
We weten welke methoden en technieken er allemaal zijn om je problemen te lijf te gaan. Maar we weten nog niet wie jij bent. En we hebben jou hard nodig om de situatie op te lossen. Niet alleen je klacht, maar vooral ook de rest, je talenten en vaardigheden.

Aarzel dus vooral niet en stel je vraag. Bel of mail ons en leg je situatie voor. Dan kunnen we je precies vertellen wat er allemaal speelt en wat we voor je kunnen betekenen.

Een paar soorten problemen

Al zouden we alle bekende vragen en psychische klachten op een rijtje zetten, dan nog kan die van jou er niet tussen zitten. Jouw beleving, je gevoel en de manier waarop je er voor jezelf woorden aan geeft, die is uniek.

Om je toch een beetje wegwijs te maken, hanteren we vier soorten gevoelens die meestal onderdeel zijn van een klacht. Dat is: vastzitten, angst hebben, pijn hebben en iets klopt er niet.

 • Je zit vast
  Misschien in je baan, in je relatie, of… in jezelf. Wat de omstandigheden ook zijn, je hebt het gevoel dat je klem zit, dat er geen beweging meer is in je leven. En het lukt je niet dat te doorbreken.
 • Je bent bang
  En niet zo’n beetje ook – om te falen, of dat er iets misgaat, of je bent bang voor iets of een situatie. Je realiseert je dat jouw angst je leven kleurt. Je vermijdt plekken of situaties. Je doet misschien niet alles wat je zou willen doen.
 • Je hebt pijn
  Het leven kan harde klappen uitdelen. De meeste kun je aan; alleen of met vrienden en familie. Maar soms niet. Dan kan een psycholoog je helpen.
 • Iets klopt niet
  Je kijkt naar jezelf. Je kijkt naar je leven. En iets klopt er niet. Je hebt geen idee wat. Je merkt kleine dingen aan jezelf: huilerig, slecht slapen, misschien wat kortaf en teruggetrokken. Wat is er aan de hand? Waarom is dit zo?

Wat kan Psycholoog Deventer voor jou betekenen?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen of heb je vragen? Neem dan contact op voor persoonlijk en deskundig advies. Je kunt ons bereiken op 0570 – 57 22 18 en wij hebben geen wachtlijst.