Tarief en vergoeding van therapie Psycholoog Deventer

Tarief

De tarieven kunnen verschillen per psycholoog kijk voor de tarieven daarom op Psyned.nl of bel met ons secretariaat op 0570 – 57 22 18.

Betalen en afzeggen

Je kunt vooraf betalen via de bankrekening van praktijk Psycholoog Deventer of contant. Als je een afspraak af wilt zeggen, doe dat dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten in kan plannen.

Vergoeding – stem het af met je verzekeraar

Het belangrijkste dat ik je wil meegeven is dat ‘vergoed’ niet ‘gratis’ is. De kans is groot dat er geen enkel verschil is tussen een volledig vergoed GZ psycholoog en een niet vergoede psycholoog. Dat heeft alles te maken met het eigen risico én aanvullende verzekeringen.

Aanvullend verzekerd – alles verandert

Veel mensen zijn aanvullend verzekerd. En de meeste psychologen die niet vergoed worden uit het basispakket, worden wel (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering zónder effect op je eigen risico. In dat geval vallen alle verschillen in kosten weg. Vraag je psycholoog ernaar, die zal je graag helpen.

Praktijk Psycholoog Deventer: de voordelen

  • Geen wachtlijst
  • Je bent geen nummer. Het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding.
  • De klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar. Veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een hele tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Wat kan Psycholoog Deventer voor jou betekenen?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen of heb je vragen? Neem dan contact op voor persoonlijk en deskundig advies. Je kunt ons bereiken op 0570 – 57 22 18 en wij hebben geen wachtlijst.